FanPlaza,  

'the place to be' voor fan en cadeau artikelen. Hier vindt je fan artikelen van Ajax, Feyenoord, PSV, SC Heerenveen, FC Utrecht, ADO Den Haag en FC Barcelona. Naast deze voetbal fanartikelen verkopen wij ook artikelen van onder andere Disney, Sesamstraat, Huis Anubis K3 en Bumba. Afhankelijk van de vragen van klanten en aanbod van de leverancier wordt het assortiment aangepast en uitgebreid. Dus mist u een artikel, laat het ons weten.

MAGAZIJN OPRUIMING

In verband met reorganisatie van ons magazijn, vindt er bij ons opruiming plaats. Nu vele fan artikelen tegen wel hele speciale prijzen. De meeste vind je op de afdeling Aanbiedingen van de club, echter ook een aantal  op de eigen afdeling. Pak je voordeel, maar op = op.

 

MeToBe Sjaals 'VOETBALVELD'

De in Nederland gebreide sjaal van Italiaanse garen zijn nu ook bij ons verkrijgbaar. De 2 jongens sjaals met een voetbalveld als motief. Een mooie, kwalitatieve sjaal. Verkrijgbaar in 2 kleuren: rood en groen. Gratis bezorgd in Nederland.

 

Made in Holland | Nederlands design | Nu 24,95  

 

ONLY OFFICIAL LICENSED PRODUCTS

FanPlaza verkoopt alleen officiƫle (echte) artikelen. Dit zijn artikelen die of in eigen beheer of in licentie-vorm op de markt worden gebracht. Deze artikelen zijn bijna altijd te herkennen aan de speciale 'licentie-zegel' met of zonder een hologram.

 

 

Heeft u ook een eigen merk en wilt u meer weten over de bescherming van uw product, ga dan naar Official Products

  

FANPLAZA ALL INCLUSIVE

Wij hebben gekozen voor het concept inclusief alle kosten van verpakking en verzending. Heeft u een artikel nodig, dan betaald u de genoemde prijs inclusief de verzendkosten. U bestelling wordt dan zonder extra kosten verzonden. Past deze door de brievenbus, dan wordt het de brievenbus, anders wordt deze per PostNL pakket Aangetekend verzonden.